Diego Dalla Palma kasvohoidot

Detox

Kirkastaa ja puhdistaa ihoa joko omana hoitonaan tai toisen hoidon/sarjahoidon valmistelevana toimenpiteenä.

Detox -kasvohoito 45 min
Syväpuhdistava hoito, joka edistää kuona-aineiden poistumista sekä lisää solujen elinvoimaisuutta. Hoidossa käytettävän mantelihappokuorinnan sekä raikkaan geelinaamion ansiosta ihosta tulee uudistunut ja hehkeä.
Detox -kasvohoito + mekaaninen ihonpuhdistus 60 min
Kirkastava kasvohoito jonka yhteydessä mekaaninen ihonpuhdistus tai laitekäsittely.

Moisturising

Kosteuttava kasvohoito, joka elvyttää ihon kosteudesta vastaavia soluja.

Moisturising -kasvohoito 60 min
Kosteuskylpy iholle. Elvyttää ja vahvistaa ihon suojatoimintoa sekä edistää luonnollisia kosteuttavia tekijöitä palauttaen kosteuden kuivalle iholle. Hoidon sisältämien kosteuttavien tuotteiden sekä hieronnan avulla ihosta tulee pehmeä, kimmoisa ja raikas.

Anti-Age

Elvyttävä kasvohoito aikuiselle iholle. Sisältää myös kirkastavan silmänympäryshoidon.

Anti-Age -kasvohoito 90 min
Elvyttävässä hoidossa 51+3 Hyalu complex™ – yhdisteen sisältämät aminohapot vaikuttavat kollageenin sekä elastiinin rakenteeseen ja auttavat näin ihon kimmoisuudesta vastaavien säikeiden uudistumista. Hoidon sisältämän kosteuttavan- sekä sidekudoshieronnan ansiosta kudoksen hapen- ja ravinnonsaanti paranee ja ihon piirteet saavat välittömästi ryhtiä. 60 min aika sisältää silmänympäryshoidon.

Sensitive

Rauhoittava hoito herkälle ja couperosa-iholle. Suojaa ihoa ikääntymiseltä ja ulkoisilta tekijöiltä.

Sensitive -kasvohoito 60 min
Rauhoittavassa herkän ihon hoidossa vahvistetaan ihon pintakerrosta, joka toimii suojana ulkoisia tekijöitä vastaan. Hoitavina ainesosina ovat etanaseerumi ja ProSense-peptidit. Hoidon sisältämä lymfaattinen hieronta edistää nesteiden sekä kuona-aineiden poistoa. Kiristävä tunne ja ihon punoitus vähenee ja ihosta tulee kuulas. Hoitokokonaisuudella (1-3 hoitoa) saadaan loistavia tuloksia couperosa- iholle.

Purifying

Tasapainottava kasvohoito nuorelle epäpuhtaalle iholle tai aikuiselle rasvaiselle iholle.

Purifying -kasvohoito 45 min
Solujen luonnollisen ’bakteeriflooran’ tasapainottamiseen ja ihon elvyttämiseen keskittyvä hoito. Hoito hillitsee talin tuotantoa, supistaa ihohuokosia, silottaa ihoa sekä vähentää epäpuhtauksia.
Purifying -kasvohoito + mekaaninen ihonpuhdistus 60 min
Solujen luonnollisen ’bakteeriflooran’ tasapainottamiseen ja ihon elvyttämiseen keskittyvä hoito. Hoito hillitsee talin tuotantoa, supistaa ihohuokosia, silottaa ihoa sekä vähentää epäpuhtauksia.

Perfection Sublime

Kirkastava ja tasoittava hoito aikuiselle iholle.

Perfection Sublime -kasvohoito 45 min
Hoidon ytimessä oleva monivaikutteinen LPA PERFECTION – yhdiste auttaa ihon uudistumisessa samalla parantaen ihon rakennetta stimuloiden kollageenin ja elastiinin tuotantoa sekä lisäten ihokerrosten suojatoimintoa. Hoito tasapainottaa ihopigmenttien tuotantoa kirkastaen ihoa. Lopputuloksena on kirkas ja kuulas iho.

Perfection ABC

Uudistava ja kiinteyttävä hoito aikuiselle iholle.

Perfection ABC -kasvohoito 45 min
Antioksidanttisen hoidon ytimenä on sekoitus aktiivisia raaka-aineita, jotka on tarkasti valittu kuhunkin tuotteeseen. Ne vahvistavat ihon suojamekanismeja ja stimuloivat ihon uusiutumista, taistellen ihon ikääntymisen merkkejä, valoikääntymistä ja stressiä vastaan. Hoidossa vaikuttavat astaksantiini, biotiini ja C-vitamiini tasoittavat ihoa tehden siitä kirkkaan.

Silmän- ja huultenympäryshoito

Nopeavaikutteinen hoito, joka virkistää silmänympärysaluetta ja väsyneitä silmiä sekä kosteuttaa huulia.

Silmän- ja huultenympäryshoito 30 min
Tasoittaa pieniä juonteita sekä parantaa mikroverenkiertoa silmän- ja huultenympärysiholla. Hellävaraisen laktobionihappokuorinnan, seerumin ja naamion yhteisvaikutukset antavat kirkkaan heleän lopputuloksen. Voidaan yhdistää kaikkiin hoitoihin. Kesto 10 min kasvohoidon yhteydessä.

Oxygen fresh

Kun ihossa on hapenpuutetta; se ei hengitä kunnolla, solut rasittuvat, ihosta tule harmaa, juonteet ja ihovirheellisyydet näkyvät nuoremmalla iällä.

Oxygen fresh kasvohoito 45 min
Parantaa mikroverenkertoa, stimuloi solujen aineenvaiduntaa ja edistää kudosten hapensaantia. Ihosta tulee kirkkaampi, tiiviimpi ja raikkaampi.

Tykkää Facebookissa

 

Top