Ensimmäinen asiakkaani oli Molla-Maija

Yläasteella haaveammattini oli tatuoija, parturi-kampaaja ja kosmetologi. 16-vuotiaana olisin päässyt opiskelemaan Kuopioon kosmetologiksi, mutta silloin rohkeuteni ei riittänyt muuttaa kotipaikkakunnaltani pois. Onneksi pääsin Nivalaan opiskelemaan parturi-kampaajaksi.

Valmistuin ammattikoulusta parturi-kampaajaksi 2013. Vielä ei tuntunut siltä, että olisin halunnut siirtyä työelämään, joten hain jatko-opiskelemaan heti valmistumiseni jälkeen. Koska hiusalan opiskelut lyhensivät opiskeluani kolmesta vuodesta kahteen vuoteen, minusta tuli kosmetologi 2015.

2015 kesän työskentelin Sievissä sekä parturi-kampaajana, että kosmetologina. Syksyllä keräsin kaiken rohkeuteni kasaan ja päätin alkaa hakemaan töitä Oulun suunnalta, paikka löytyi pian. Muutin Ouluun lokakuun alussa ja aloitin sopimusyrittäjänä täällä kauneustalo Ls-stylessä 5. lokakuuta.

veerajaakola

Kun olin 6 vuotias, halusin tietää miten tehdään letti, tätini opetti sen minulle silloin, ensimmäinen asiakkaani oli Molla-Maija :)

Jos saisin parturi-kampaajana valita mitä tekisin, värjäisin hiuksia kaikista erikoisimmilla väreillä. Kosmetologin työssä pidän hierontojen tekemisestä, jolloin saan asiakkaan rentoutumaan. Minusta on ihanaa tehdä ihmisistä kauniimpia ja siksi pidän meikkaamisesta ja kynsien tekemisestä. Parasta näiden kahden yhdistämisessä on se, että voin tehdä sinulle enemmän, esim. kampauksen ja meikin.

Olen Iloinen, rauhallinen ja intoa täynnä uusia haasteita kohtaan! :)

Varaa aikasi täältä:

http://www.vicentum.com/ls-style/

 

 

(Juttu Forum24 sivuilta: http://www.forum24.fi/sivut/artikkeli/8850/Ensimminen-asiakkaani-oli-Molla-Maija )

 

Tekemiäni töitä:veerantoita

veerantoita2

veerantoita3

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

Tykkää Facebookissa

 

Top