Avoinna: Ma-Pe 9-17 tai sopimuksen mukaan.

Olaplex käsittelyt

Olaplex – Mikä se on?

Olaplexia voisi sanoa mullistavimmaksi keksinnöksi sitten kestovärin. Se on innovatiivinen tuote, joka korjaa, vahvistaa sekä suojaa hiuksia kemiallisten käsittelyjen aikana. Olaplex mahdollistaa hiuksen vaalentamisen kerralla vaaleammaksi kuin aikaisemmin – säilyttäen hiuksen kunnon huomattavasti paremmin. Olaplex on molekyyli, jonka ovat kehittäneet kaksi amerikkalaista huippukemistä: Dr. Erick Preasley ja Dr. Craig Hawker. Se on tuotu Amerikassa markkinoille vuonna  2014 ja olemmekin seuranneet sosiaalisen median kautta sen suosiota huippukampaajien käytössä. Nyt voimmekin innoissamme ilmoittaa sitä saatavan pian myös meiltä LS-Stylesta!

Miten se toimii?

Nykypäivänä hiuksia rasitetaan paljon erilaisilla käsittelyillä kuten: föönaamisella, vaalentamisella, muotoiluraudoilla sekä myös ilmansaasteet kuormittavat myös hiusta. Olaplex molekyylit korjaavat hiuksien vaurioituneita rikkisiltoja sekä vahvistavat niiden sidoksia. Tällä kaksivaiheisella hoidolla saat toivottua apua huonokuntoisille hiuksillesi!

Olaplex käsittelyt

Vaalennuksen ja värjäyksen yhteydessä
Vaalennuskäsittelyssä Olaplex mahdollistaa useamman asteen vaalennuksen kerralla – samalla vahvistaen hiusta. Ei siis enää huonokuntoista purkkatukkaa! Värjäyksen yhteydessä Olaplex lisää huomattavasti kiiltoa sekä tekee väreistä intensiivisempiä.

Erillisenä hoitona
Olaplex käsittelyn voi tehdä myös ilman värjäystä tai vaalennusta. Jos hiuksesi ovat huonokuntoiset, rasittuneet tai katkeilevat – suosittelemme Olaplex hoitoa, jonka voit ottaa vaikka leikkauksen yhteydessä. Voit myös varata ajan pelkkään Olaplex hoitoon!

Kotihoito

Suosittelemme, että hiusten hoitoa jatketaan kotona Olaplex Hair Perfector tuotteella kerran viikossa. Näin ylläpidät käsittelyn vaikutusta mahdollisimman pitkään.

Me LS-Stylessa tarjoamme ilmaisen konsultaation, jossa yhdessä keskustelemme toiveistasi ja suunnittelemme juuri sinun hiuksillesi sopivan muutoksen! Näkemällä hiuksesi voimme arvioida käsittelyiden lopullisen hinnan. Muistathan, että isot värimuutokset vaativat pidemmän palveluajan. Varaa aika konsultatioon puhelimitse 08-3113662 tai piipahtamalla liikkeessämme.