Avoinna: Ma-Pe 9-17 tai sopimuksen mukaan.

Oulun kattavin peruukkistudio yli 20 vuoden kokemuksella

Avasimme peruukkistudiomme vuonna 1997 ja yli 20 vuoden kokemuksella olemme palvelleet tuhansia asiakkaita. Tiloissamme on oma yksityinen huone peruukkiasiakkaita varten, jolloin saat tutustua valikoimaamme ja keskustella asiantuntijamme kanssa rauhassa ilman ylimääräisiä tarkkailevia silmiä tai korvia.

Oulun monipuolisin ja kattavin peruukkivalikoimamme varmistaa, että löydät tarpeitasi vastaavan peruukin ja mikäli et löydä, mittatilaustyönä valmistettu peruukki avaa rajattomat mahdollisuudet mieluisan hiustyylin löytämiseen. Halutessasi sinun ei tarvitse luopua tutusta ja turvallisesta hiustyylistäsi hankkiessasi peruukkia.

Ota rohkeasti yhteyttä. Moni asiakkaistamme on vuosia pitkittänyt vierailua peruukkistudiossa ja jälkikäteen harmitellut, miksi ei tullut aiemmin. Ymmärrämme, miten vaikea paikka hiusten lähtö monelle on ja arvostamme suuresti, kun saamme nähdä peruukin hankkimista harkinneen ihmisen uskaltautuvan juttusille kanssamme. Saatat yllättyä, miten paljon elämänlaatu voi vierailun myötä parantua.